sweet bakery

Gourmaccio

artikelnummer: 24061

lekker lentefris
ingredienten

Ingrediënten (voor 10 broodjes)

  • Laag 1: 150 g groene pesto, 300 g rundercarpaccio, 150 g groene eikenbladsla en 100 g kaasschilfers
  • Laag 2: groene pesto, eikenbladsla, rundercarpaccio, kaasschilfers en 100 g sinasmosterd dressing en 10 g grove peper
ingredienten

Bereiding

  • 10 Waldkorn® Classic Pyramide XXL ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 4-6 min afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C (Snij de Pyramide XXL door met het bijgeleverde snijwerktuig)

Laag 1

  • Besmeer met groene pesto en verdeel hierover de eikenbladsla
  • Beleg met dun gesneden rundscarpaccio en werk af met kaasschilfers

Laag 2

  • Besmeer met groene pesto en verdeel hierover de eikenbladsla
  • Beleg met dun gesneden rundscarpaccio
  • Werk af met kaasschilfers en grove peper
  • Besprenkel het geheel met de sinasmosterd dressing
  • Om het geheel bijeen te houden gebruik een prikker en klaar om te serveren
  •  

 

 

Download de fotodownload fiche

Waldkorn® Classic Pyramide XXL

De grote variant van de Waldkorn® Classic Pyramide. Een heerlijk driehoekig meergranenbroodje in XXL-formaat, perfect voor elk type hartig beleg. Rijkelijk gedecoreerd met de geliefde Waldkorn®-combinatie van traditionele granen en zaden.

ontdooien Ontdooitijd: ± 30 min.
tijd Afbaktijd: ± 6-8 min.
Ga naar het product