sweet bakery

Stevig broodje gehakt met uienkonfijt

artikelnummer: 29297

lekker lentefris
ingredienten

Ingrediënten

  • 1 Waldkorn® Naturale Petite Boule 
  • 10 g rucola
  • 10 g mosterdmayonaise (dijonaise)
  • 70 g gehakt, in een dikke plak
  • 15 g Ardeense uienkonfijt
ingredienten

Bereiding

Snijd het broodje doormidden en verdeel de sla over de bodem. Dresseer de mosterdmayonaise over de sla. Beleg het broodje met het gehakt en werk af met de uienkonfijt. 

Download de fotodownload fiche

Waldkorn® Naturale Petite Boule

Proef de oerkracht van pure granen zoals emmer, eenkoorn en wilde rogge. De Petite Boule is een heerlijk broodje met een ambachtelijke uitstraling. De natuurlijk gescheurde korst maakt de Naturale Petite Boule extra krokant. Puur genot naar Franse traditie!

ontdooien Ontdooitijd: ± 40 - 60 min.
tijd Afbaktijd: ± 6-8 min.
Ga naar het product